• Universiteitssingel 50, 6200 MD Maastricht
  • +31619641026

Acquisitiecommissie

De acquisitiecommissie houdt zich bezig met het werven van Vrienden van MUSTANGH, subsidies en sponsoring van bedrijven.

Onder leiding van Sophie van de Walle gaat de commissie er dit jaar weer tegenaan. Zij zal dat doen met de volgende leden:

Christian Collaert
Hallo iedereen. Mijn naam is Christian Collaert. Ik ben een derdejaars student aan de Universiteit Maastricht, aan de B.sc European Public Health. Dit jaar zal ik mij voor een tweede keer in gaan zetten in de acquisitiecommissie, om de middelen te verzamelen en connecties te maken die nodig zijn om MUSTANGH haar goede werk te laten doen. Naast mijn studie en MUSTANGH ben ik leider bij een scoutinggroep, en ben ik Student Ambassador bij de universiteit. Het geeft me veel voldoening om me in te zetten voor anderen, of dat nou direct is of indirect zoals via MUSTANGH. Dit, gecombineerd met het feit dat MUSTANGH gewoonweg uit een enorm gezellige groep studenten bestaat, maakte mijn keuze om hier voor nog een tweede jaar deel uit te maken dan ook een makkelijke. Ik heb enorm veel zin om ook dit jaar met de commissie weer een mooi resultaat te gaan boeken!

Charlotte Wiersma
Ik ben Charlotte en ik zit in het eerste jaar van Geneeskunde. Ik ben afgelopen zomer naar Zuid-Afrika op vrijwilligers vakantie geweest en vond dit zo gaaf dat ik graag meer voor anderen wilde doen. Daarom heb ik gesolliciteerd bij MUSTANGH. Ik vind het heel leuk om te doen en hoop de komende jaren veel voor deze organisatie te mogen doen.

Soe Welters
Mijn naam is Soe Welters. Ik studeer Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Maastricht. Ik ben een zeer actief persoon en hou van sporten en reizen. Ik vind de gezondheidszorg interessant en heel belangrijk. Het is in veel landen, zoals in Ghana, niet zo goed georganiseerd als in Nederland. Om Ghana te steunen ben ik lid geworden van MUSTANGH.

Peggy Ummels
Hoi! Ik ben Peggy Ummels en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Houthem, een klein dorpje in de buurt van Maastricht. Ik zit nu in mijn 2e jaar van de studie Geneeskunde. Naast mijn studie handbal ik nog 3 avonden in de week bij de vereniging uit mijn dorp. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd met vriendinnen af te spreken.
Ik vind het erg leuk dat ik dit jaar bij de acquisitiecommissie van MUSTANGH zit en ik hoop dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen!

Amber Koning
Hallo allemaal! Mijn naam is Amber Koning, ik ben 19 jaar oud en zit in het tweede jaar van mijn studie Biomedische Wetenschappen. Komend jaar zal ik de acquisitiecommissie van MUSTANGH komen versterken! Ik kom oorspronkelijk uit het dorp Amstenrade, dat niet zo ver van Maastricht afligt. Naast mijn studie doe ik aan voetbal, waar ik altijd veel plezier aan beleef. Daarnaast fitness ik ook, en reis ik graag. De tijd die ik overhoud spendeer ik graag met mijn vrienden. Ik kijk er heel erg naar uit om mij komend jaar in te gaan zetten voor de MUSTANGH Foundation. Ik heb me van jongs af aan al willen inzetten voor mensen die het wat minder hebben. Zodat ook zij een goede opleiding en gezondheidszorg kunnen hebben. Het geeft dan ook veel voldoening om echt te kunnen zien dat ik mijn steentje op deze manier kan bijdragen hieraan. Ik kijk er dan ook naar uit om zo veel mogelijk sponsoren te kunnen werven dit jaar. Kortom, ik heb er veel zin in om er een goed jaar van te maken, en goede resultaten neer te zetten!

Lees meer: Raad van Advies