Keuze-coschap

Naast de WESP en de GEZP is het mogelijk om via MUSTANGH een keuzecoschap te volgen in het West Gonja Hospital.

Ben jij avontuurlijk, ondernemend, flexibel en heb je interesse in een mooie maar vooral leerzame ervaring? Wil je ervaring opdoen in de tropen? Dan is het keuzecoschap zeker iets voor jou!

De stage
Tijdens dit keuze-coschap zul je werkzaam zijn op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Het keuze-coschap duurt 8 of 10 weken waarbij de afdelingen naar keuze te verdelen zijn over deze periode. De keuze wordt gebaseerd op de leerdoelen van de student. Omdat de werkzaamheden die je zult doen een aantal basisvaardigheden en kennis vereisen is het belangrijk om al je co-schappen te hebben doorlopen voordat je aan dit keuze-coschap begint.

De staf van het ziekenhuis is blij met jou komst. Dokter Nelson is de arts die jou zal begeleiden. De artsen spreken allemaal goed Engels, evenals de zusters. Zorg dat je zelf aangeeft wat je wilt leren; zij zullen je stimuleren zoveel mogelijk te leren. Nogmaals, toon zelf je initiatief. Hoe meer je zelf doet, hoe leuker het wordt, voor zowel jezelf als voor de ziekenhuisstaf.

MUSTANGH regelt het grootste deel van de stage voor jou! (Reis, verblijf, contact, visum). Kijk voor informatie hiervoor onder het kopje Praktische zaken.

Waar kan ik meer informatie vinden?
Voor verslagen en aandachtspunten; zie Eleum > FHML Students > MA GEN > Onderwijs buitenland > Keuzeonderwijs – Eigen programma > Internationale database.
Let op: deze keuze-coschappen behoren tot keuze-onderwijs van het eigen programma.
Studenten krijgen een facultaire subsidie (dit bedrag is een tegemoetkoming in de kosten).

Ervaringsverslagen

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een stage in het West Gonja Hospital (WGH) in Noord-Ghana? Neem dan contact met ons op via een e-mail naar info@mustangh.nl.
Lees meer: Gezondheidswetenschappen