MUSTANGH-huis

Geneeskunde studenten die stage lopen in het ziekenhuis, verblijven in het MUSTANGH-huis. Het MUSTANGH-huis ligt in de dezelfde straat als het West Gonja Hospital. Het huis bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met een bank, twee zitstoelen en een eettafel, een keuken en een opberghok. Bovendien is er een tuin waarin bananenbomen staan. In de woonkamer hebben Geneeskunde studenten in het verleden een ‘Wall of Fame’ gemaakt waarop alle studenten staan die in het MUSTANGH-huis hebben gewoond. Als kers op de taart staat er in het MUSTANGH sinds kort een uitgebreide muziek installatie.

Kassim is onze nachtbewaker. Hij heeft een eigen voorkamer in het MUSTANGH-huis waar hij kan slapen. Hij let erop dat er altijd toezicht is op de spullen in het MUSTANGH-huis.

Madam Mary is de huishoudster van het MUSTANGH-huis. Zij kookt het avondeten voor de studenten en doet huishoudelijke taken, zoals schoonmaken. Ze kan overheerlijke Ghanese recepten koken, dus als studenten dat willen, dan kunnen ze culinair Afrika proeven.

Studenten betalen tijdens hun verblijf in het MUSTANGH-huis een huurbijdrage, waarvan de gas-water-lichtrekeningen worden betaald, het huis wordt onderhouden en de huishoudster en de nachtportier worden betaald.