• Universiteitssingel 50, 6200 MD Maastricht
  • +31619641026

PR-commissie

De PR commissie heeft als doel MUSTANGH op de kaart te zetten en naamsbekendheid te krijgen onder de studenten van Maastricht University. De activiteiten die zij organiseren zijn erg divers. Er zijn activiteiten die erg goed lopen en elk jaar georganiseerd worden zoals een sportactiviteit in de Afrika week, maar er wordt ook gebrainstormd over nieuwe activiteiten zoals een Publecture. Om op de hoogte te blijven van de georganiseerde activiteiten kun je de MUSTANGH facebook pagina raadplegen.

De commissie staat dit jaar onder leiding van Véronique Hulsmans en bevat daarnaast de volgende leden:

Lizy van Eijk
Lieve allemaal, mijn naam is Lizy van Eijck, ik ben 19 jaar oud, en ik ben eerstejaars studente Geneeskunde. Ik ben geboren en getogen in Brabant, en dus altijd wel in voor gezelligheid! In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd met mijn familie en vrienden, en ben ik te vinden op het hockeyveld of op het podium in het theater. Dit is mijn tweede jaar binnen de PR commissie van MUSTANGH, dus hopelijk zie ik jullie snel weer bij onze evenementen!

Esmée Vaes
Lieve allemaal! Mijn naam is Esmée Vaes, ik ben 20 jaar oud en ik ben derdejaars Biomedische Wetenschappen studente. In de zomer van 2018 heb ik vrijwilligerswerk gedaan in een ziekenhuis in Noord-Ghana (helaas niet het West Gonja Hospital). Toen ik bezig was met de voorbereidingen van mijn reis, hoorde ik over de MUSTANGH Foundation. Van zo’n mooi doel wilde ik natuurlijk meteen lid worden! Als PR-commissielid help ik dit jaar mee aan de promotie van MUSTANGH. Ik zal aanwezig zijn tijdens alle leuke activiteiten die we dit jaar organiseren. Zie ik jullie daar?

Rebecca Bulaman
Shlomo! Mijn naam is Rebecca, ik ben 22 jaar en kom oorspronkelijk uit het Midden-Oosten. Ik ben opgegroeid in een plaatsje in het zuiden van Duitsland. Ik heb de afgelopen 5 jaar overal in de wereld vrijwilligerswerk en stages gedaan. In 2016 ben ik naar Maastricht verhuist, omdat ik graag Geneeskunde wilde doen. Momenteel zit ik in mijn derde jaar Biomedische Wetenschappen en eindelijk in mijn eerste jaar van Geneeskunde. Vrijheid voor mij is het staan op een berg kijkend naar de zee, in het midden van een chaotische kleurrijke stad of liggend op het witste strand luisterend naar de golven. Kortom reizen is mijn grootste passie en vrijwilligerswerk is de kers op de taart. Dit is mijn tweede jaar in de PR-commissie. We hebben een hele hechte groep en ideeën en creativiteit zijn altijd welkom tijdens onze vergaderingen. De perfecte manier om de stress van het dagelijks leven even te vergeten en het is ook nog eens een leuke manier om mijn Nederlands te verbeteren! Ik kan me niets leukers bedenken dat het steunen van zo’n goed doel samen met de PR-meiden 😊

Djura Knol
Hoi! Mijn naam is Djura Knol, ik ben 19 jaar en ik ben eerstejaars ITM (International Track in Medicine) studente in Maastricht. Ik ben opgegroeid in IJsselstein, vlakbij Utrecht. Naast mijn studie sport (hockey) ik of doe ik wat leuks met vriendinnen. Ik ben altijd heel geïnteresseerd geweest in de gezondheidszorg in landen die het minder makkelijk hebben. Dat is waarom ik het heel mooi zou vinden daar te gaan werken later. In staat zijn mensen te helpen, niet alleen in Nederland maar over heel de wereld en daar een verschil te maken, lijkt mij fantastisch. MUSTANGH spreekt mij erg aan omdat het een kleine organisatie is, maar het een groot verschil maakt in Ghana. Ik ben heel benieuwd naar komend jaar en heb er veel zin in!

Martha Spronk
Mijn naam is Martha Spronk, ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar van de opleiding Geneeskunde. In mijn vrije tijd sport ik graag, ik fotografeer en hou zeker ook van gezelligheid. MUSTANGH sluit hier mooi bij aan, aangezien mijn interesse in het buitenland, de medische wereld in andere landen en reizen ook erg groot is. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om me voor een tweede jaar hier voor in te zetten in de PR-commissie.

Lees meer: Acquisitiecommissie