PR-commissie

Het vergroten van de naamsbekendheid doet deze commissie door activiteiten te organiseren zoals Merry MUSTANGH, een zoektocht voor de meeste kerstballetje te verzamelen en de Afrikaweek, een hele week vol leuke activiteiten volledig in het teken van Afrika. Verder organiseren we ook evenementen zoals een publecture of delen we gratis ijsjes uit in ruil voor een like op Facebook. De PR commissie komt één keer in de twee weken samen om deze activiteiten in goede banen te leiden.

De PR commissie heeft als doel MUSTANGH op de kaart te zetten en naamsbekendheid te krijgen onder de studenten van Maastricht University. De activiteiten die zij organiseren zijn erg divers. Er zijn activiteiten die erg goed lopen en elk jaar georganiseerd worden zoals een sportactiviteit in de Afrika week, maar er wordt ook gebrainstormd over nieuwe activiteiten zoals een Publecture. Om op de hoogte te blijven van de georganiseerde activiteiten kun je de MUSTANGH facebook pagina raadplegen.

De commissie staat dit jaar onder leiding van Danique Westendorp en bevat daarnaast de volgende leden:

Linde Boots
Hey! Ik ben Linde Boots en ik ben 20 jaar. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van de studie Geneeskunde in Maastricht. Naast erg hard studeren om later arts te worden, vind ik het leuk om samen met vriendinnen te koken en te eten, hockey ik in een super leuk vriendinnenteam en hou ik van verre reizen maken (en ook de voorpret om deze te plannen)!
Sinds dit jaar zit ik ook in de PR-commissie van MUSTANGH, en ik heb er heel veel zin in om leuke activiteiten voor iedereen te organiseren en op deze manier mijn steentje bij te dragen voor het West Gonja Hospital.

Linda Brands
Hoi! Ik ben Linda Brands. Ik ben 19 jaar en momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding geneeskunde. Naast de uni hou ik van sporten en gezelligheid. Ik handbal drie keer in de week met een gezellig damesteam. Gezellig met vriendinnen een avond stappen vind ik ook erg leuk. Daarnaast ben ik erg fan van reizen. Dit is mijn eerste jaar in de PR-commissie van MUSTANGH. Ik vind het erg speciaal dat MUSTANGH erg dichtbij het ziekenhuis staat waardoor wij veel mee krijgen hiervan. Ik heb er dit jaar veel zin in!

Aukje Grimm
Hoi allemaal, ik ben Aukje Grimm, 21 jaar oud en studeer geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Ik kom uit oorspronkelijk uit het Twentse Enschede, waar ik ieder weekend in ieder geval op het hockeyveld te vinden ben. Verder spreek in mijn vrije tijd met vriendinnen af en sport ik graag. Mijn vader heeft een hele lange tijd in Afrika gewerkt en ons altijd gewezen op hoe goed we het hier in Nederland hebben. Nadat ik vorig jaar de reis in Ghana twee bestuursleden van MUSTANGH nauwlettend heb gevolgd voelde ik me geroepen om mij ook in te gaan zetten voor de kansen die MUSTANGH aan het West Gonja Hospital biedt. Dit jaar zal ik dan ook deel uit maken van de PR-commissie om zo de MUSTANGH foundation meer naamsbekendheid te geven. Ik kijk uit naar een leuk en leerzaam jaar waarin we hopelijk mooie resultaten gaan boeken.

Lara Pijls
Hi! Ik ben Lara Pijls en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in mijn 3e jaar geneeskunde en ik woon op kamers in Maastricht. Naast mijn studie zit ik in een heel gezellig hockeyteam. Op zondag ben ik dan ook meestal op het hockeyveld te vinden. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vriendinnen, zoals terrassen of lekker uiteten. Ik ben dit jaar bij de PR-commissie van MUSTANGH gegaan, omdat het me leuk lijkt om dingen te organiseren en op die manier de naamsbekendheid van MUSTANGH te vergroten. Ik hoop een leerzaam en vooral een heel leuk jaar tegenmoet te gaan met de PR-commissie!

Regula Kuhn
Hoi, ik ben Regula en ik zit in mijn 3e jaar van biomedische wetenschappen. Ik ben inmiddels 21 jaar oud en dit wordt mijn 4e jaar in het mooie Maastricht.  Ik ben actief in mijn studentenvereniging KoKo en daarnaast ook nog in mijn dispuut. In mijn vrije tijd ben ik vooral graag met vrienden. Ik kijk er heel erg naar uit om dit jaar bij de PR-commissie van MUSTANGH mee te werken! 

Lees meer: Acquisitiecommissie