PR-commissie

Het vergroten van de naamsbekendheid doet deze commissie door activiteiten te organiseren zoals Merry MUSTANGH, een zoektocht voor de meeste kerstballetje te verzamelen en de Afrikaweek, een hele week vol leuke activiteiten volledig in het teken van Afrika. Verder organiseren we ook evenementen zoals een publecture of delen we gratis ijsjes uit in ruil voor een like op Facebook. De PR commissie komt één keer in de twee weken samen om deze activiteiten in goede banen te leiden.

De PR commissie heeft als doel MUSTANGH op de kaart te zetten en naamsbekendheid te krijgen onder de studenten van Maastricht University. De activiteiten die zij organiseren zijn erg divers. Er zijn activiteiten die erg goed lopen en elk jaar georganiseerd worden zoals een sportactiviteit in de Afrika week, maar er wordt ook gebrainstormd over nieuwe activiteiten zoals een Publecture. Om op de hoogte te blijven van de georganiseerde activiteiten kun je de MUSTANGH facebook pagina raadplegen.

De commissie staat dit jaar onder leiding van Lotte Flachs en bevat daarnaast de volgende leden:

Maud Palmen
Op dit moment zit ik in het 3e jaar van mijn studie geneeskunde in Maastricht waar ik hard studeer om later dokter te mogen worden. Naast school vind ik het leuk om te fotograferen, te koken en af te spreken met vrienden. Ook hou ik erg van reizen. Zelf heb ik al vrijwilligerswerk gedaan in Zuid Afrika en in de Filipijnen en vanuit deze ervaring vind ik het mooi om lid te zijn van Mustangh Foundation om zo een steentje bij te kunnen dragen voor het West Gonja Hospital in Ghana. 

Djura Knol
Hoi! Mijn naam is Djura Knol, ik ben 20 jaar en ik ben eerstejaars ITM (International Track in Medicine) studente in Maastricht. Ik ben opgegroeid in IJsselstein, vlakbij Utrecht. Naast mijn studie, sport (hockey) ik of doe ik wat leuks met vriendinnen. Dit jaar is mijn tweede jaar binnen de PR commissie van MUSTANGH. Ik hoop er weer een gezellig jaar van te maken en jullie terug te zien bij onze evenementen!

Hendrikje Bettens
Hoi, ik ben Hendrikje Bettens. Ik ben 19 jaar en zit in mijn 2ejaar Geneeskunde in Maastricht. Oorspronkelijk ben ik van Brussel, België maar zit wel op kamers in Maastricht. Elk weekend ga ik terug naar Brussel omdat ik in de Chiro (soort van scouting) zit en om mijn vrienden terug te zien. In mijn vrije tijd in Maastricht ga ik graag sporten, spreek ook graag af met vrienden om lekker te eten of iets te drinken en zit ook in de PR-commissie van MUSTANGH Foundation. 

Emma van Hirtum
Hallo, ik ben Emma Van Hirtum, ik ben 19 jaar en ben oorspronkelijk uit Hasselt maar zit momenteel op kamers in Maastricht. Ik zit nu in mijn tweede jaar geneeskunde. Naast de uni, hou ik me in mijn vrije tijd bezig met sporten in UM-sports, in de weekenden ben ik actief bij de KSA (dit is een jeugdbeweging, iets van België). Daarnaast zet ik ook wel eens graag een stapje in de wereld met vrienden, hou ik van (veel te veel) shoppen en gezellig tafelen of terrasjes doen. Ik zit dit jaar voor het eerst bij MUSTANGH, bij de PR-commissie. Ik kijk heel erg naar het komende jaar bij MUSTANGH!


Jouke van Schooten
Hey! Ik ben Jouke van Schooten. Ik ben 20 jaar en zit nu in mijn tweede jaar van de studie geneeskunde. Dit is mijn eerste jaar in de PR commissie van Mustangh. Ik ben erg geïnteresseerd in hoe de gezondheidszorg is georganiseerd in ontwikkelingslanden, maar ook in de Afrikaanse cultuur. Hopelijk leer ik hier dit jaar nog wat over. Naast mijn studie ben ik vooral te vinden op het hockeyveld, of doe ik leuke dingen met vriendinnen. Ik heb erg veel zin in dit jaar en kijk erg uit naar de activiteiten die we als PR commissie gaan organiseren voor jullie! 

Lees meer: Acquisitiecommissie