Word lid!

MUSTANGH is altijd op zoek naar studenten van het type ‘mouwen opstropen en er tegenaan’, jonge mensen die idealen hebben en bereid zijn wat extra te doen voor hun medemens. En in dit geval is dat de medemens in Ghana waar we met een kleinschalig project waanzinnige resultaten weten te bereiken.

Droom jij ervan je passie voor ontwikkelingssamenwerking te combineren met het uitbreiden van je persoonlijke capaciteiten? Dan is een functie bij MUSTANGH Foundation iets voor jou! MUSTANGH biedt je de mogelijkheid om op een persoonlijke manier kennis te maken met Ghana en  een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Ghanese gezondheidszorg. Maak nu kennis met MUSTANGH en ontdek wat jij kunt doen! Wij zoeken studenten om ons team van PR en acquisitie te versterken. Daarnaast komen er binnenkort weer plaatsen vrij in het bestuur. De functies zijn prima te combineren met je studie. Geen geneeskundestudent? Geen probleem! Studenten van andere richtingen hebben vaak een net iets andere kijk op bepaalde zaken, waardoor zij een waardevolle aanvulling van de teams zijn.

Ben jij die student die weet van aanpakken en die geïnteresseerd is in het combineren van ontwikkelingswerk èn het uitbreiden van zijn capaciteiten? Wil je meer informatie over MUSTANGH? Stuur een mail met je motivatie en CV naar info@mustangh.nl.

We horen graag van je!

 

 

Lees meer: Bedrijven