Bedrijven

Gedreven door interesse in ontwikkelingshulp zet Mustangh zich al ruimschoots tien jaar in om de gezondheidszorg in Ghana duurzaam te ontwikkelen. Met het doel om bij te dragen aan de ontwikkeling van een mooi stukje van de wereld, onderneemt Mustangh diverse activiteiten om het rurale ziekenhuis West Gonja Hospital structurele hulp te bieden.

Ook in de nabije toekomst blijft Mustangh op een duurzame manier bijdragen aan de gezondheidszorg in Ghana. Om dit te realiseren zijn sponsorinkomsten van bijzonder groot belang om grote projecten te dragen zoals de bouw van een nieuwe operatiekamer, medische apparatuur aan te schaffen voor het ziekenhuis en het ziekenhuis te renoveren. Ook voor uw bedrijf kan het steunen van Mustangh van grote waarde zijn. Het is een ideale manier om uw maatschappelijke betrokkenheid te laten zien.

Wilt u een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het West Gonja Hospital en tevens deel uitmaken van een geweldig ontwikkelingsproject? Mustangh denkt graag met u mee over de beste manier om samen te werken. Neem contact met ons op via info@mustangh.nl.