Voorstelstukjes bestuur

Het bestuur van MUSTANGH Foundation 2020-2021 heeft zich als volgt geconstitueerd:

Voorzitter: Meral de Jong

Mijn naam is Meral de Jong en, na vorig jaar penningmeester te zijn geweest, zal ik dit jaar de rol van voorzitter gaan vervullen. Ik zit nu in mijn derde jaar van Biomedical Sciences en ben nu bezig met mijn minor. Ik kom uit Veldhoven, maar woon nu al zo’n 2 jaar op kamers in Maastricht. Naast studeren vul ik mijn vrije tijd met van alles en nog wat. Zo werk ik als leidinggevende bij Domino’s, hou ik van reizen, snowboarden en surfen, en voetbal ik bij v.v. Acht. Omdat ik al een jaar in het bestuur van MUSTANGH heb gezeten, heb ik veel geleerd over wat we als organisatie allemaal kunnen bereiken. Hierdoor ben ik nóg gemotiveerder geworden om, met iedereen die bij MUSTANGH betrokken is, de gezondheidszorg in het WGH te gaan verbeteren. Ik heb er zin in!

Vicevoorzitter: Lotte Flachs

Hallo allemaal. Ik ben Lotte Flachs. Ik ben 22 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar geneeskunde. Voordat ik in Maastricht kwam studeren, deed ik Biomedische Wetenschappen in Hasselt. Ik woon in een dorpje net over de grens in België. Ik hou van dansen, lekkere etentjes en drankjes doen met mijn vrienden. Ik was op zoek naar een leuke bezigheid naast mijn studie, daarom heb ik vorig jaar gesolliciteerd voor PR-commissaris binnen het MUSTANGH bestuur. Ik ben super blij om nog een jaartje bij MUSTANGH te zijn, dit jaar als vice-voorzitter!  Ik zet me met plezier in voor dit prachtige doel. Fun fact over mij: mijn vrienden zeggen dat ik een ‘hondenradar’ hebt. Overal waar ik kom, zie ik elke hond in de buurt.

Secretaris: Jouke van Schooten

hoi! Mijn naam is Jouke en ik zal dit jaar de taak van secretaris vervullen! Ik ben 21 jaar en 3e jaars geneeskunde studente. Naast mijn studie ben ik te vinden op het hockeyveld, kijk ik graag naar films en chill ik met vrienden. Afgelopen jaar ben ik lid geweest van de PR commissie en dit was zo’n tof jaar dat ik me nu als bestuurslid wilde inzetten.

Het leuke van MUSTANGH vind ik dat het een kleine organisatie is, die voor de mensen in het WGH enorm veel betekent. Ik heb veel zin in dit bestuursjaar en ik hoop dat we met ons bestuur veel kunnen betekenen voor het WGH!

Penningmeester: Simon Mulier

Hey allemaal! Ik ben Simon Mulier, 21 jaar en studeer geneeskunde.  Ik kom van een dorpje in België ongeveer een uurtje reizen van Maastricht.
Als echte student hou ik wel van een biertje.  Je zal mij woensdagavond dan ook vinden bij mijn vrienden van het gezellige dispuut Perikles. Verder hou ik van de zon en sneeuw (vooral op vakantie) en pittig eten. Op mijn bucket list staat om heel de wereld te exploreren. Nieuwe culturen ontdekken vind ik dan ook super. Ik heb in Zambia en in Kaapstad al vrijwilligerswerk verricht.  Dit heeft mij veel bijgebracht en ik heb zo still aan mijn zinnen gezet op de Afrikaanse cultuur. Ook later als arts wil ik graag helpen in Afrika. Hierbij lokale dokters en gemeenschappen ondersteunen om een goed zorgsysteem te ontwikkelen. Om als student hierin al te kunnen helpen ben ik penningmeester geworden bij MUSTANGH Foundation. In mijn eerste studiejaar heb ik al een half jaar de taak van penningmeester op mij genomen bij het dispuut Perikels. Ik hoop met deze voorkennis een goede start te maken als penning meester bij MUSTANGH Foundation.

Onderwijscommissaris: Hendrikje Bettens

Hallooo! Ik ben Hendrikje Bettens. Ik ben 3e jaars Geneeskunde student van 20 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Dilbeek, een gemeente naast Brussel. Door mijn grote droom om arts te worden ben ik uiteindelijk in Maastricht beland. Beste beslissing ooit want ik hou van Maastricht en vind Geneeskunde hier heel leuk! In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten samen met vrienden, gezellig samen eten en wijn, en de beste koffiebarretjes van Maastricht uittesten.
In mijn 2e jaar kwam ik in contact met MUSTANGH Foundation via een vriendin. Het doel van MUSTANGH en wat ze doen, sprak me heel erg aan. Ik heb me dan ook vol enthousiasme aangemeld voor de PR- commissie. Na een jaartje in de commissie,
leek het me heel leuk om een stapje verder te gaan en het avontuur van een bestuursjaar aan te gaan.
En hier zijn we dan! Dit jaar neem ik de functie van onderwijscommissaris op mij. Ik heb heel veel
zin in dit jaar om samen met het leukste bestuur er een productief en leuk jaar van te maken!

Acquisitiecommissaris: Soe Welters

Opnieuw een jaar bij MUSTANGH, maar nu in een nieuw jasje! Na twee jaar actief en gemotiveerd lid te zijn geweest in de acquisitie commissie mag ik, Soe Welters, me nu commissie commissaris noemen van de acquisitie commissie. Ik ben 19 jaar en begin nu aan mijn tweede jaar geneeskunde. Voordat ik ben begonnen aan de geneeskunde studie heb ik al een jaartje biomedische wetenschappen gestudeerd. Ik ben ook een gemotiveerde student die in het ziekenhuis meehelp met verschillende onderzoeken op de cardiologie en cardio thoracale chirurgie afdeling. Natuurlijk is er ook een leven buiten al deze serieuze leuke ‘verplichtingen’. Ik hou namelijk zeker van een goed glaasje wijn en een avondje stappen, maar ik kan ook genieten van een avondje Netflix in bed. Daarnaast ben ik ook een zeer actief en sportief persoon die niet kan stilzitten. Maar dit is een supergoed teken want we gaan dit jaar knallen voor MUSTANGH!

PR-commissaris: Danique Westendorp

Hi! Ik ben Danique Westendorp, 22 jaar oud en ga dit jaar de rol van PR-commissaris op mij nemen! Momenteel zit ik mijn 3e jaar van geneeskunde. Ik kom uit het Twentse Haaksbergen, een dorp in de buurt van Enschede in het mooie oosten van Nederland. In mijne vrije tijd ben ik graag omringd met vrienden en familie om daar leuke dingen mee te doen, zoals samen koken, terrassen en koffietjes te drinken. Verder ga ik twee keer in de week hardlopen en speel ik een graag op een aantal instrumenten! Ik ben verliefd op de zee, dus ook vaak in of op het water te vinden. Vorig jaar zaten een aantal van mijn vriendinnen bij MUSTANGH en waren er altijd erg enthousiast erover. Nadat ik alle goede verhalen had aangehoord en mijzelf een beetje verdiept had in de organisatie, was ik ook meteen om en heb gesolliciteerd voor een functie binnen het MUSTANGH-bestuur. Ik ben super blij en ook trots dat ik dit jaar PR-commissaris mag zijn binnen deze geweldige organisatie. Samen met mijn commissieleden gaan wij ons volledig inzetten om MUSTANGH nog bekender te maken onder de studenten op de FHML-faculteit. Ik heb er enorm veel zin in om samen met dit fantastische bestuur er een heel mooi en succesvol jaar van te maken.